Emozioni

Emozioni is ontstaan door een onschatbare passie voor het vaderland Italië.

De twee oprichters zijn dan ook beiden Italiaan in hart en nieren en zijn perfect complementair. De één, Gennaro Bilotta, komt van Napels, woont al bijna 20 jaar in België (Sint-Niklaas), spreekt naast Italiaans op hetzelfde ritme Nederlands en is al enkele jaren actief in het organiseren en begeleiden van groepsreizen naar verschillende gekende en minder gekende plaatsjes in Italië. De andere, Toni Arioti, komt van Palermo (Sicilië), woont al 20 jaar in België (Namen), spreekt Italiaans en Frans en is sinds van bij het begin werkzaam geweest in de toeristische sector en heeft verschillende reizen begeleid naar het emotierijke Italië.   Anne Van Landeghem versterkt dit dynamisch duo. Zij heeft 10 jaar gewoond en gewerkt in Italië, en is ook steeds actief geweest in de toeristische sector. Zij vormt  de perfecte tussenschakel en supporteert beiden op alle mogelijke manieren.

Emozioni maakt het verschil !

Als Italië-specialist stelt Emozioni zich exclusief ter beschikking van de professionele reissector in België met programma's die op maat voor zowel de individuele vakantieganger als voor groeps- en/of familiereiziger uitgewerkt zijn.

Alle denkbare formules zijn mogelijk: citytrips, korte verblijven, spa, rondleidingen, autoverhuur, begeleide reizen, themareizen, wijn en gastronomie, wellness, golf,
bedrijfsevenementen, …

Gennaro en Toni maken zich sterk dat ze gepersonaliseerde, geanimeerde en gevarieerde reisprogramma's kunnen uitschrijven die de meest veeleisende klanten in een straal van 70 kilometer rond eender welke plaats in Italië met alle bezienswaardigheden en verdoken
schatten in contact brengt.

Emozioni onderschrijft een samenwerkingsverband met gerenommeerde instellingen zoals de Orient-Express of Star Clipper om uw cliënten extra emoties en ontdekkingsmogelijkheden van het Italiaanse leven aan te bieden. Belgische bezoekers genieten daardoor van een bijzondere meerwaarde op hun Italië-reis en dat tegen een eerlijke verhouding tussen prijs en kwaliteit. Emozioni hoedt er zich voor te gaan sjoemelen met de gangbare hotelprijzen. Hun producten zijn de resultante van een jarenlange aanwezigheid in de Italiaanse reissector, gepaard met de passie voor Italië en het uitbouwen van een exclusief netwerk van leveranciers.