Emozioni's 10 geboden:

1. Kennis en Ervaring
We zijn Italianen en gepassioneerd door Italië; samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van reizen in Italië en 40 jaar in het organiseren van reizen vanuit België naar Italië.

2. Ruime keuze aan bestemmingen en type vakanties
Gezinsvakantie in Sardinië, een romantisch weekend in Venetië, een Golf resort in Sicilië, genieten in een villa met zwembad in Toscane of per Vespa Italië verkennen, ...  In onze brochure vindt u reismogelijkheden in 19 van de 20 regio's in Italië. Wat ontbreekt, vindt u weldra op onze website.

3. Goede prijs/kwaliteitverhouding


4. Constante controle
Elk jaar bezoeken we persoonlijk onze hotels en evalueren we ook uw persoonlijke meningen die u heeft achtergelaten op onze website. 

5. Het authentieke beleven
Wij laten u kennismaken met het echte Italiaanse leven! Wat speelt er af achter de gevels? Het leven van de Italiaanse man en vrouw… Hoe moelijk het ook soms is, het leven gaat door…

6. Anders verblijven
'Italië beleven' is ook genieten van een originele verblijfplaats, tevens voorzien van alle nodige comfort : Ontdek samen met ons het plezier om te verblijven in een Agriturismo op de heuvels van de Etna of in een middelleeuws dorpje in de Marken (Marche).

7. Onze begeleide reizen
Kleine verrassingen tijdens onze begeleide reizen maken het verschil.

8. Volledig à la carte reizen

U bepaalt alles: data, reisduur, bestemming, … u reist zoals u het wenst.

9. Dromen van vakantie of droomvakantie
Of het nu reizen is per luxetrein Venise Simplon Orient Express of een cruisen met een Starclipper, wij helpen u om uw droom om te zetten in een prachtreis.

10. Vluchten en privé transferts
Wij werken samen met leveranciers die dezelfde kwaliteitsnormen ter bescherming van de consument nastreven.

Als kers op de taart verzorgt Emozioni ook gepersonaliseerde presentaties voor uw klanten betreffende Groepsreizen, Incentives, Huwelijken, Teambuildings, en alle andere soorten
events in Italië. Op die manier zal u als reiskantoor niet alleen zeer professioneel, deskundig en ervaren werken, maar ook enorm tijdseffificiënt!

Tot slot besteedt Emozioni ook veel aandacht om samen te werken met milieuvriendelijke partners en die dus op hun beurt houder zijn van het eco