Zoek uw Hotel

Service

Kamerservice
Abruzzo

De Abruzzen grenzen aan Latium, de Marken, de Adriatische Zee en de hoge toppen van de Apennijnen. Het landschap varieert van 0 m hoogte aan zee tot de 3000 m hoge top van de Gran Sasso en biedt zowel een symfonie van prachtige landschappen en uitzichten als een perfecte mix van natuur, cultuur en een grote dosis authenticiteit.

Historische steden zoals l’Aquila en Chieti, kuststadjes zoals Vasto en Roseto, 100 dorpjes met hun witte stranden, kronkelende straatjes en uitgestrekte wijngaarden, boulevards beplant met palmbomen maken van de Abruzzen een ideale bestemming voor iedereen: van gezinnen tot fietsers, van wandelgroepen tot motorrijders, enz.

De Vibratavallei situeert zich in het Noordoosten van de Abruzzen en strekt zich uit over een vallei waar de gelijknamige rivier stroomt, de zogenaamde Vibrata en stroomt tot de grens met de Marken. De Vibratavallei bestaat uit een twaalftal dorpen. Oorspronkelijk kleine heuvelachtige of vissersdorpjes die er in geslaagd zijn een groot deel van hun traditie en authenticiteit te behouden. De talrijke wijn- en olijfgaarden wisselen elkaar af op de zonovergoten heuvels en op heldere dagen kunnen we genieten van de zon die uit de Adriatische Zee rijst.

Alba Adriatica, Tortoreto en Martinsicuro zijn gelegen aan de zee en hebben lange, witte stranden en een bijna 15km-lange zeedijk. De andere 9 dorpen Sant’Omero, Corropoli, Sant’Egidio, Ancaramo, Nereto, Torano, Civitella del Tronto en Colonella, zijn in de heuvels gelegen en sommigen onder hen hebben nog oude stadsmuren of wachttorens.

Colonella is geografisch gelegen op de grens tussen de Marken en de Abruzzen. Al wandelend door het pittoreske dorpje adem je een zuivere lucht in en ontdek je een aantrekkelijke dorpskern met haar typische steegjes en pleintjes met kleine cafeetjes waar je een espresso drinkt en ondertussen een praatje maakt met vrienden. De steile straatjes en lange trappen brengen je dan naar het hoogste punt van het dorp met haar klokkentoren en een adembenemend uitzicht over het glooiende landschap.

Abruzzo

Selecteer een hotel.

 • ABR112
  ABR112 - Meripol
  HOTEL

  Alba Adriatica, Abruzzo

  FamilyHuisdieren toegelaten
 • ABR113
  ABR113 - Villa Susanna degli Ulivi
  HOTEL

  Colonnella, Abruzzo

  CharmeViewWellnessHuisdieren toegelaten
 • ABR114
  ABR114 - Roses
  HOTEL

  Roseto degli Abruzzi, Abruzzo

  EcologieFamilyResort
 • ABR115
  ABR115 - Castello di Semivicoli
  HOTEL

  Casacanditella, Abruzzo

  BoutiqueCharmeDesignGolfQuiet
 • ABR292
  ABR292 - Residence Il Palazzo

  Abruzzo

  History
 • ABR295 - Hotel Baltic

  Abruzzo

  NaturQuiet
 • ABR355
  ABR355 - Villa Maria

  Abruzzo

  ResortSPA